Menu
27 OKT » 14:00 - 17:00

KNOOP JE EIGEN SHOPPINGTAS


Knoop dit goed in je oren! Macramé is helemaal terug van weggeweest! En hoe! Tijdens deze hands-on workshop leert Jessie je enkele basis macraméknopen en maak je jouw eigen shoppingtas in vlastouw! Dat vlas een topvoorbeeld van circulaire economie is, hoeven we je niet meer uit te leggen. Van vlas gaat niks verloren. En met een 100% natuurlijk product als vlastouw ga jij wonderen verrichten. Leg enkele magische knopen én hup... je bent de designer van jouw eigen herbruikbare shoppingbag. Eens je het knopen in de vingers hebt, kan je thuis naar hartelust verder ontwerpen en creëren! Wie weet start jij binnenkort met een complete eigen boho handtassenlijn...

Jessie Coppens (°1988, Gent) heeft een passie voor fiber art en alles wat met textiel en textuur te maken heeft. Ze heeft zichzelf verschillende handwerktechnieken zoals macramé, smyrna, borduren en tapisserie aangeleerd. Met Oskar & Suzie deelt ze haar passie voor handwerk en textiel.

Deze workshop vindt plaats tijdens Kortrijk Creativity Week, een samenwerking tussen Designregio Kortrijk, Howest, stad Kortrijk, Voka West-Vlaanderen, Intercommunale Leiedal en Biënnale Interieur. Met het event willen ze de meerwaarde van design thinking voor onderwijs, industrie en publieke ruimte in de kijker zetten.

 

27 oktober 2019 | 14.00 tot 17.00 | € 20 (materialen inbegrepen)

Doelgroep: 18+, minimum 10 en maximum 15 deelnemers.
Deze workshop is voor iedereen met een hart voor DIY. Voorkennis is niet vereist.

Zeker zijn van een plaats? Schrijf dan snel in!